L'Ajuntament de Sant Martí incrementa la freqüència dels plens

20150702 4244

 

El nou govern de l'Ajuntament de Sant Martí Sarroca ha establert un canvi de periodicitat dels plens municipals, de manera que a partir d'ara es faran cada dos mesos, i ha acordat la institucionalització d'una comissió informativa, a més de la la Comissió Especial de Comptes: Aquesta comissió estarà integrada per tots els grups del Consistori per tal de poder fer el seguiment i rebre informació sobre els afers que s'hagin de debatre en els plens.


CiU va respondre amb l'abstenció a aquestes mesures, en el ple del passat 2 de juliol, però va criticar-les i va acusar als partits del govern de no complir ni amb les seves reivindicacions històriques ni amb les propostes que feien en els seus programes electorals.
Ventura farà dedicació completa
El ple va aprovar també que l'alcalde Antoni Ventura tingui dedicació completa a l'Ajuntament, amb una retribució de 1.671,43 euros bruts al mes. Les retribucions al regidors seran de 75 euros per junta de govern i de 50 euros per ple. Els grups municipals també rebran una assignació de 50 euros per grup, més 20 euros per regidor que formi part del grup. Amb aquest criteri, el grup de CiU percebrà 150 euros al mes i AM-CUP, Movem Sant Martí i ERC 90 euros cada grup.