Comunicat del nou equip de govern de Sant Martí Sarroca

govern StMS 2775

Immediatament després de prendre possessió com a regidors de l'Ajuntament de Sant Martí Sarroca, els sis integrants del nou equip de govern del municipi van fer pública un comunicat en els quals concreten els termes de l'acord i el programa subscrit. 

A la foto que encapçala aquesta informació apareix el nou equip de govern poc després de prendre possessió com a regidors del consistori martinenc. D'esquerra a dreta, Joan Lluís Climent (ERC), Manel Romanos (ERC), Víctor Pujadó (AM-CUP), el nou alcalde Antoni Ventura (AM-CUP, Albert Tort (Movem) i Pere Cano (Movem). Les tres formacions van tancar l'acord de govern la nit del 12 de juny, poques hores abans que el nou consistori sorgit de les eleccions municipals del passat 24 de maig prengués possessió.

El text del comunicat és el següent:

"Els regidors de la CUP, MOVEM-CP i ERC formen un Govern Municipal d'esquerres i de progrés a l'Ajuntament de Sant Martí Sarroca
Les candidatures Alternativa Martinenca - Candidatura d'Unitat Popular (AM-CUP), Movem Sant Martí – Col·lectiu Socialista – Candidatura de Progrés (MOVEM-CP) i Esquerra Republicana de Catalunya (ERC) han acordat formar un govern municipal d'esquerres i de progrés a l'Ajuntament de Sant Martí Sarroca per als propers quatre anys, que comença a treballar des de la sessió de constitució de l'Ajuntament, celebrada el 13 de juny de 2015.

L'acord contempla un programa de govern comú i una organització de l'equip de govern que es presentarà properament a través d'un acte públic, que s'anunciarà posteriorment al nomenament del cartipàs municipal. Els sis regidors electes de les candidatures impulsores de l'acord, que conformen la majoria absoluta del consistori, constituiran el nou govern martinenc. El Govern Martinenc d'Esquerres fomentarà per davant dels personalismes el treball en equip. Amb aquest objectiu, els tres caps de llista de les candidatures que han fet possible l'acord seran alcaldes del municipi en tres períodes iguals. Antoni Ventura d'AM-CUP ha estat escollit alcalde pel primer període de la legislatura. Joan Lluís Climent d'ERC ho serà en el segon període i Pere Cano de MOVEM-CP serà l'alcalde el darrer període de la legislatura.

El nou govern municipal impulsarà un programa de govern compartit amb la voluntat de fer possible un canvi de formes i de resultats a Sant Martí Sarroca. Cliqueu aquí per veure l'acord de govern..

Antoni Ventura i Víctor Pujadó encapçalen la candidatura d'AM-CUP