Back Estàs aquí:Home Informació Política Quefers de la Casa del Poble La Taula de treball de la Bleda, en marxa

La Taula de treball de la Bleda, en marxa

IMG 9653

 

Es faran reunions tècniques amb interlocutors cada quinze dies i assemblees generals cada dos mesos
Una cinquantena de persones van participar en la primera trobada de la Taula de treball de la Bleda, el divendres 7 d'octubre, segons ha informat l’Ajuntament martinenc. La iniciativa té com a objectiu, segons el govern municipal, ajudar els veïns i veïnes de la Bleda a arribar al consens sobre el model de barri

que desitgen i trobar solucions per a fer-lo econòmicament viable. Durant aquesta primera reunió, i per tal que les trobades esdevinguin més funcionals, es va acordar crear una taula de treball tècnic, amb 4 o 5 interlocutors, que es reunirà cada quinze dies amb la finalitat de canalitzar les demandes dels veïns i iniciar la cerca de solucions. Cada dos mesos se celebrarà una assemblea general de la Taula de treball, a la qual s'hi han inscrit 70 persones.
L'alcalde i regidor d'urbanisme de Sant Martí Sarroca, Antoni Ventura, va explicar que l'Ajuntament no té cap interès urbanístic concret al barri de la Bleda, sinó que vol que “les persones afectades puguin opinar i decidir sobre quin model de barri volen i quines solucions poden ser les més viables.” Per aquest motiu, va afegir, “es vol que la taula sigui molt tècnica, per trobar solucions reals”.
En la trobada hi van participar també advocats i arquitectes tècnics assessors de l’Ajuntament, que van mostrar la voluntat d’arribar al màxim consens, així com de trobar solucions que satisfacin tant els interessos socials com els econòmics. La primera reunió de la taula tècnica tindrà lloc el proper 20 d'octubre i la propera assemblea general serà el 16 de desembre.