Back Estàs aquí:Home Informació Política Quefers de la Casa del Poble L'Ajuntament fa una prova pilot abans d'implantar el transport escolar

L'Ajuntament fa una prova pilot abans d'implantar el transport escolar

ESCOLAR 7843

Divuit nens i nenes estan inscrits per al període de prova del servei de transport escolar a Sant Martí que ha impulsat l’Ajuntament. El servei es va posar en marxa el passat 26 d’otubre des de la plaça de la Bleda perquè hi pugessin els primers infants. Aquell primer dia, el regidor d’Educació, Joan Lluís Climent, va fer personalment el seguiment del servei, a més de la monitora que s'havia de fer càrrec del seguiment habitual del trajecte amb la mainada.


L'objectiu d’aquest període de prova és de determinar quina demanda hi pot haver, els horaris més adients i altres aspectes a considerar per incorporar com a criteris de licitació del servei per al curs següent. Els interessats a participar en la prova pilot, s'hi podien inscriure els dies 5, 6 i 7 d'octubre a les oficines de l'Ajuntament. El preu per alumne de la prova pilot era de 20 euros i es podia pagar el primer dia al mateix autobús.
El recorregut previst de l'autobús era el següent: sortida de La Bleda a les 08:25 h; Els Hostalets, a les 08:31h; la Rovira Roja, a les 08:39h; i Can Cruset, a les 08:49h, per arribar a l’escola a les 08:54h. De tornada, l'autobús sortia de l'escola a les 16:35h, passava per Can Curset a les 16:40h, per la Rovira Roja a les 16:50 h, pels Hostalets a les 16:58h i l'arribada a La Bleda a les 17:04h.