Back Estàs aquí:Home Informació Política Quefers de la Casa del Poble Prova pilot de transport escolar a Sant Martí

Prova pilot de transport escolar a Sant Martí

Els dies 5, 6 i 7 d'octubre, les famílies interessades a participar en una prova pilot de transport escolar a Sant Martí podran inscriure's als serveis de l'Ajuntament. Les inscripcions es poden fer directament a les oficines de l'Ajuntament, a través de l'e-mail Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o al telèfon 93 899 11 11. Cal que s'indiqui el nom de l'alumne, l'adreça i un telèfon de contacte. Posteriorment es notificarà a cada interessat on serà la parada de l'autobús en el seu barri. El preu per alumne de la prova pilot serà de 20 euros i es podrà pagar el primer dia al mateix autobús.
   La regidoria d’Educació durà a terme del 14 al 30 d’octubre una prova pilot de transport escolar als barris. L'objectiu és determinar quina és la demanda, els horaris més adients i d’altres aspectes a considerar per valorar la licitació del servei el curs següent.
   El recorregut de l'autobús serà el següent: sortirà de La Bleda a les 08:25 h, passarà pels Hostalets a les 08:31 h, per la Rovira Roja a les 08:39 h i per Can Cruset a les 08:49 h, per arribar a l’escola a les 08:54 h. De tornada, l'autobús sortirà de l'escola a les 16.35 h, passarà per Can Curset a les 16.40 h, per la Rovira Roja a les 16.50 h, pels Hostalets a les 16.58 h i arribarà a La Bleda a les 17.04 h.