Sant Martí tindrà aula de música el curs que ve

CLIMENT 7656

El regidor Joan Lluís Climent

Sant Martí tindrà aula de música a partir del curs que comença aquest setembre com a fruit d'un conveni entre l'Ajuntament i el Consell Comarcal de l'Alt Penedès.


Nens i nenes de P-4, P-5 i Primer de Primària podran ser els alumnes del primer curs de l'aula de música que a partir del curs que està a punt de començar. El ple del passat 30 de juliol va aprovar per unanimitat el conveni de col·laboració entre l'Ajuntament i el Consell Comarcal per a la creació d'una aula descentralitzada de l'Escola de Música de l'Alt Penedès (EMAP) a Sant Martí.
El regidor Joan Lluís Climent va informar que aquest servei funcionarà els dijous i que es faran dos cursos elementals, un per a nens de P-4, P-5 i l'altre per a nens de Primària, sempre que hi hagi un mínim de cinc alumnes. El preu per alumne serà de 37,50 €. Més endavant, l'Ajuntament i el Consell Comarcal valoraran la possibilitat d'incrementar l'oferta a cursos amb instruments de cara a l'any que ve, amb unes quotes previstes de 59 €. Està previst que les classes es facin a l'Escola Jaume Balmes.