Back Estàs aquí:Home Informació Política Quefers de la Casa del Poble Sant Martí tindrà aula de música el curs que ve

Sant Martí tindrà aula de música el curs que ve

CLIMENT 7656

El regidor Joan Lluís Climent

Sant Martí tindrà aula de música a partir del curs que comença aquest setembre com a fruit d'un conveni entre l'Ajuntament i el Consell Comarcal de l'Alt Penedès.


Nens i nenes de P-4, P-5 i Primer de Primària podran ser els alumnes del primer curs de l'aula de música que a partir del curs que està a punt de començar. El ple del passat 30 de juliol va aprovar per unanimitat el conveni de col·laboració entre l'Ajuntament i el Consell Comarcal per a la creació d'una aula descentralitzada de l'Escola de Música de l'Alt Penedès (EMAP) a Sant Martí.
El regidor Joan Lluís Climent va informar que aquest servei funcionarà els dijous i que es faran dos cursos elementals, un per a nens de P-4, P-5 i l'altre per a nens de Primària, sempre que hi hagi un mínim de cinc alumnes. El preu per alumne serà de 37,50 €. Més endavant, l'Ajuntament i el Consell Comarcal valoraran la possibilitat d'incrementar l'oferta a cursos amb instruments de cara a l'any que ve, amb unes quotes previstes de 59 €. Està previst que les classes es facin a l'Escola Jaume Balmes.