Back Estàs aquí:Home Informació Política Quefers de la Casa del Poble L'Ajuntament de Sant Martí obre convocatòries per a la designació de jutge de pau i per a un servei de premsa

L'Ajuntament de Sant Martí obre convocatòries per a la designació de jutge de pau i per a un servei de premsa

AJUNTAMENT 2767

 

L'Ajuntament de Sant Martí ha obert convocatòries per designar nou jutge de pau del municipi i també per contractar un servei de premsa.
En un anunci publicat el passat 13 de juliol al Butlletí Oficial de la Província, l'Ajuntament anuncia que "un cop expirats els mandats de Jutge de Pau de Sant Martí Sarroca i de suplent i essent necessari procedir a un nou nomenament, per mitjà del present s'obre un termini de vint (20) dies hàbils, comptadors a partir de l'endemà de la publicació al BUTLLETÍ OFICIAL DE LA PROVÍNCIA per tal que els interessats en ocupar les esmentades places presentin instància a l'Ajuntament acompanyada d'un currículum de les seves circumstàncies personals i professionals. Segons aquesta premissa, el termini per fer la proposta expira el 13 d'agost.
Igualment, la corporació martinenca ha obert una convocatòria per procediment negociat per a l'adjudicació d'un contracte de serveis de comunicació per atendre les tasques de premsa que genera el consistori.