Joan Lluís Climent, cap de llista d'ERC a Sant Martí

ERC 02

Joan Lluís Climent serà el cap de llista d'ERC per a les pròximes eleccions municipals a Sant Martí Sarroca, segons un comunicat encapçalat per Josep Tort, actual regidor de la formació a la corporació martinenca.


Joan Lluís Climent Manresa té 48 anys, és nascut a Barcelona i resideix a Sant Martí des de l'any 2007. Es tracta d'un emprenedor format en el camp de l'administració d'empreses i màrqueting. Està vinculat professionalment al tercer sector com a director del projecte d'inserció social i laboral Dins Garraf, de Vilanova i la Geltrú i va ser distingit fa menys d'un any amb el Premi ADEG 2014 per la seva tasca al capdavant d'aquesta activitat. Fins al mes passat també ha estat coordinador de l'Assemblea Nacional Catalana (ANC) de Sant Martí.
El comunicat tramès per ERC diu que "Josep Tort i Rubió, en nom de la secció local d'Esquerra Republicana a Sant Martí Sarroca, fidel al seus principis de regeneració política presenta el seu nou candidat." El mateix comunicat subratlla que Climent és un "defensor de la transparència i dels valor ètics en la política" i que "conjuntament amb el seu equip, presenten un projecte amb 4 eixos clau: Persones, proximitat, formació i activitat econòmica."