Back Estàs aquí:Home Informació Política Sarau Polític El col·lectiu socialista engega 'Movem Sant Martí Sarroca', un procés participatiu per preparar el canvi al municipi

El col·lectiu socialista engega 'Movem Sant Martí Sarroca', un procés participatiu per preparar el canvi al municipi

El col·lectiu socialista de Sant Martí Sarroca, format per gent socialista i independents progressistes, ha posat en marxa un espai de diàleg i de treball per "preparar i aplicar un canvi de formes i resultats a Sant Martí comptant amb l'opinió i les idees de com més gent millor". En aquest sentit, s'ha fet pública una pàgina web (movemsantmarti.cat) i s'estan fent trobades de treball.

 

L'actual regidor socialista a Sant Martí, Pere Cano, és un dels principals impulsors de l'espai de participació i assegura que "al cap i a la fi, som veïnes i veïns de Sant Martí que compartim la necessitat de sumar esforços amb un objectiu clar: contribuir a fer possible un futur millor per al nostre municipi." Cano afegeix que "veiem moltes coses que no ens agraden del que passa a l'ajuntament i que afecten directament els veïns i veïnes de Sant Martí. Es pot anar molt més enllà d'acceptar amb resignació les actituds de l'alcalde i els regidors de CiU i els seus resultats per al municipi perquè el govern municipal crea més problemes que no pas solucions. Tenim gent amb experiència de govern i també persones que volen aportar la seva visió innovadora. Volem somiar el Sant Martí dels propers anys. Estem decidits a dissenyar un full de ruta clar i participatiu amb com més gent millor. I volem treballar per tenir l'oportunitat de dur a terme el resultat d'aquest procés, amb responsabilitat i rigor. En definitiva, considerem que cal moure'ns per Sant Martí Sarroca."

'Movem Sant Martí' s'articula en tres etapes. En primer lloc, parlar: del febrer a l'abril de 2015, es proposa parlar sobre el municipi i dissenyar una llista de prioritats acordada i raonada amb tothom que cregui que Sant Martí mereix més acció, més responsabilitat i més rigor que el que aporta l'actual govern municipal. En segon lloc, canviar. Per al col·lectiu socialista, el mes de maig, amb les eleccions municipals, hi ha una oportunitat real de canvi de debò a Sant Martí. I finalment, actuar. Per al col·lectiu "El Sant Martí del 2015 enllà no es pot improvisar. Volem parlar per dur a terme un canvi sòlid i, si convencem a una majoria de martinencs, dur-lo a terme. Per això ens comprometem a dedicar una part del nostre temps a no deixar el futur immediat del municipi a l'atzar de les ocurrències que hem viscut els últims anys per part de Ramon Carbó i de CiU al municipi. Si canviem col·lectivament, ens comprometem a actuar amb rigor per canviar les formes i els resultats a Sant Martí."