Perico Delgado, l'atracció de la Pedals de Clip

 El guanyador del Tour de França de1988, de la Vuelta a España de 1985 i 1989 i de la Setmana Catalana de 1993, Pedro Delgado, serà el gran al•licient de l'edició de la Pedals de Clip 2015 que tindrà un cop més Sant Martí Sarroca com a escenari el diumenge 19 d'abril.

 

L'organització ha anunciat que el divendres 6 de febrer obrirà oficialment la inscripció a la cursa.

La Pedals de Clip és una marxa o ruta cicloturista exclusiva per a bicicletes clàssiques de carretera anteriors a l'any 1987. Han de ser màquines que han d'estar equipades amb pedales de clip, amb els cables de frens per sobre del manillar i manetes de canvis de pinyons i de plats situades en el quadre. La cursa tindrà dos itineraris, un de llarg de 72 quilòmetres, i un altre de curs de 47 quilòmetres, amb sortida a les 9 del matí des de la Rambla de Catalunya i arribada al Castell. El punt de separació de les dues rutes serà, com les edicions anteriors, a la Bleda. L'organització remarca que els dos itineraris passaran per carreteres estretes, pistes rurals asfaltades, trams de terra. L'Ajuntament de Sant Martí posa a disposició de l'organització els vestidors del pavelló poliesportiu un cop finalitzada la cursa.

L'import de la inscripció serà de 25€ per als federats i de 35€ per als no federats. A canvi, els participants rebran diversos obsequis dels patrocinadors, com Natural Selection, cinta per al front Segarreta, gorra Le Coq Sportif, motxilla Cofidis, llauna de refresc Vichy Catalán, avituallament a Bodegas Torres, tiquet de cervesa Segarreta, refrigeri a l'arribada, participació en el sorteig de productes i articles esportius, etc, al final de la cursa.