Back Estàs aquí:Home Informació Entitats Intensa activitat de la Penya Barcelonista en una temporada intensa en resultats

Intensa activitat de la Penya Barcelonista en una temporada intensa en resultats

PENYA 4070

Enguany, com tothom ja sap, el primer equip de futbol del Barça ha disputat totes les finals de la temporada. La final de Copa es va disputar al Camp Nou. Això va possibilitar que la Penya disposés de 8 entrades per als socis, fent possible així que tots aquells que van demanar-ho poguessin ser presents a la festa de la Final. La Penya també va estar representada a la Final de la Champions de Berlín.
També, com cada any, la Penya Barcelonista organitza el campionat de futbol sala de la festa major. Aquest campionat es juga els dies 10, 13, 14, 16, 17 de juliol al pavelló poliesportiu. Es tracta d'un campionat que ha anat adquirint un nivell de competitivitat esportiva que fa que puguem gaudir d'un ambient en el qual participen més de cent jugadors i que tots els aficionats a aquest esport estan convidats a presenciar-lo.
Per tot això, el passat diumenge dia 21 de juny la Penya Barcelonista va organitzar un esmorzar popular gratuït per als socis a la zona verda de la petanca. Botifarra a la brasa, cansalada, pa torrat, coca, cava, cafè i copa, tot per celebrar la temporada del Barça, que enguany s'ha tancat amb la consecució del triplet: Copa, Lliga i Champions del primer equip de futbol. Es tracta d'un èxit esportiu que a més fa que el Barça sigui l'únic club del món d'haver aconseguit dos triplets en la seva història. Cada any també podem celebrar els nombrosos títols aconseguits per les seccions esportives del club, com el handbol, que ha aconseguit tots els títols disputats.