La V Cursarroca, el 8 de novembre

 

 

La Cursarroca del 2015 se celebrarà aquest diumenge 8 de novembre a Sant Martí Sarroca. La cita atlètica té les modalitat de cursa de muntanya i caminada. La primera començarà a les 9:30 h i la segona al cap de 5 minuts a la Rambla de Catalunya, lloc en el qual també hi haurà l'arribada.


El passat 4 de novembre es va tancar el període d’inscripcions i ho han fet 176 atletes per participar en la cursa. Uns altres 383 excursionistes han anunciat el propòsit de prendre part en la caminada. El Club Esportiu Fent Amics és l’organitzador, amb la col·laboració tècnica de Tretzesports i amb el suport de l’Ajuntament de Sant Martí Sarroca.
LA CURSA: En l’edició d’aquest any la cursa tindrà el mateix circuit que en les anteriors edicions, el recorregut serà de 17,3 Km. amb 763 metres de desnivell positiu, amb dos avituallaments sòlids i líquids i un líquid, i en acabar tots els participants rebran un obsequi commemoratiu de la cursa i un entrepá de botifarra a la brasa.
LA CAMINADA: Com cada any variarà el circuit respecte a edicions anteriors, amb un avituallament sòlid i un líquid i el final amb l’entrepà de botifarra. En acabar també rebran l’obsequi de la caminada.