Back Estàs aquí:Home Informació Entitats El Caliu Social i Cultural La formació del club de lectura és un enriquiment social al nou any

La formació del club de lectura és un enriquiment social al nou any

 

-un valor afegit a la vida cultural martinenca-

El divendres 29 de gener, la Sala Polivalent de Sant Martí va ser testimoni de l'acte inaugural de la formació d'un grup de lectura martinenca. Inicialment, 20 persones il•lusionades de totes les edats, van acudir a la primera de les trobades que a patir d’ara s’organitzaran l’últim divendres de cada mes.

La lectura d’un llibre els servirà per compartir els comentaris de cadascú i esplaiar-se espellofant la història de l’obra i autor. La finalitat és gaudir tot descobrint aquells detalls més amagats entre línies, que a vegades a algú se li escapa, i on l’anàlisi i la xerrameca en col•lectivitat sempre ajuda a mostrar qualsevol minuciositat.

La regidoria de cultura de l'Ajuntament de Sant Martí va ser l'encarregada de organitzar i presentar la nova proposta per la formació del Club de Lectura i és qui es responsabilitza de les despeses del préstec dels llibres.