Back Estàs aquí:Home Informació Entitats El Caliu Social i Cultural SMS Country: Per molts anys

SMS Country: Per molts anys

El passat 14 de febrer, es va celebrar el seixantè aniversari de l'Emma Argilés. Membres de la junta estàvem convidats i de bon gust vàrem assistir a la festa privada que el seu marit el Salva havia organitzat en secret sense que ella sabés res.

El lloc escollit va ser el Honky Tonk LEGENDS, a Terrassa, local emblemàtic en el panorama del country català actual, en el qual no falta cap detall de l'ambientació que ha de tenir un bon espai d'aquestes característiques i on el personal és d'allò més agradable.

Així doncs, una hora abans ja estàvem preparats i guarnits amb les nostres millors gales per rebre-la. Renoi, érem unes cent persones i tots ens coneixíem de diverses festes i trobades anteriors. Val a dir que l'Emma i el Salva, arrosseguen una pila de gent cada cop que organitzen un esdeveniment i és clar que aquesta vegada no podia ser menys.

I en mig del pica pica i d'unes cerveses, va arribar l'hora. L'homenatjada va entrar i amb esglai de sorpresa, primer, i llàgrimes d'alegria, després, va anar saludant tothom i donant les gràcies.

Al cap d'una estona, a la meitat de l'actuació en directe dels The Barroom Buddies Band es va fer un tast de tapes de delikatessen i apa, festa. Ball de tots els presents amb coreografia en exclusiva dirigida per la Cristina i tot seguit música country a dojo... com ha de ser.

Des d'aquest racó, volem donar les gràcies a tothom per aquesta nit tan collonuda on hem conegut el personal del Legends i hem descobert un grup català que toca una música marxosa amb molt bona interpretació. I, sobretot, desitjar un per molts anys a l'amiga i professora que sempre ens ha donat suport en la nostra travessia, com a grup des de la seva fundació, a través del món del ball i de la bona música country.

Salut per sempre, Emma.