Carnaval infantil, canvi de cafeter i festes nadalenques al Centre de la Bleda

Carnaval infantil el 28 de febrer

El proper dia 28 de febrer a les 6 de la tarda al Centre Cultural i Recreatiu de La Bleda es celebrarà el CARNAVAL INFANTIL.

Tots els nens i nenes esteu convidats a participar-hi. Serà més divertit si s'hi va disfressat.

Canvi de cafeter a la Societat

El dijous dia 22 de gener es va produir un relleu a la titularitat del servei de cafè-bar del Centre Cultural i Recreatiu de La Bleda. El Sr. Manel Calvo, cafeter durant els últims 15 anys, deixa la gestió per jubilació. El nou cafeter, després de la resolució de la convocatòria, és el Sr. Jordi Ràfols. Des de la Junta, desitgem a Jordi Ràfols encert en la seva nova tasca i que obtingui el reconeixement dels clients i dels socis pel seu servei.

Celebració de les festes nadalenques

El dia 21 de desembre van començar la celebració nadalenca al Centre Cultural de La Bleda amb la festa del Caga Tió. Tots els assistents, nens i pares, es van trobar amb un taller de decoració de la sala. Cal dir que va quedar molt maca.

A continuació dues àvies van explicar un conte elaborat per totes les persones assistents al Taller de la memòria, relacionat amb els seus records d'infantesa i joventut. Tot seguit, els nens i nenes assistents van fer el Caga Tió.

El dia 1 de gener, a les 6 de la tarda va arribar el Carter Reial. Mentre els nens i nenes esperaven i per fer passar el neguit del moment, a la sala hi havia un inflable per saltar i botre. El Carter Reial va donar a cada nen un acús de rebut de la carta. L'endemà, els nens van rebre una nota dels Reis, donant fe d'haver rebut la seva carta.

Aquest any, el dia 5 de gener, els Reis d'Orient van arribar a la Bleda en carrossa. Al davant, els precedia un vehicle amb una gran caixa plena de regals per lliurar-los als nens i nenes que els esperaven i una batucada que amb els seus tambors anunciava la visita dels Reis. Infants i grans els van rebre a la plaça amb llumets i fanalets. Un cop a la sala, guarnida per a l'ocasió, els Reis van fer entrega de regals als nens i nenes.

Esperem que fossin coses que les nenes i els nens haguessin demanat a les seves cartes!