Canvis a la junta d'El Centre

La societat El Centre de Sant Martí, en l'assemblea anual de socis del passat diumenge 25 de gener, va tractar com a un dels punts de l'ordre del dia era la renovació parcial de la Junta. En aquest punt, es tractava de substituir dos vocals que complien el seu mandat: Jaume Rafecas i Manel Romanos. Per rellevar aquests dos membres de la Junta, es va presentar la candidatura de de Marta Fernández i Laura Puig.

 

Amb aquests canvis, la junta d'El Centre té aquesta composició: Presidenta, Enriqueta Mir; vicepresident, Xavier Bravos; tresorera, Núria Soler; Miquel Sigüenza, vicetresorer; secretària, Montse Vidal; vicesecretària, Marta Fernández. Valeri Mallol, Anna Martinez, Pepita Bargués , Dolors Raventós i Laura Puig són vocals.

Sessió disco al Centre amb el DJ Tomàs

El passat dissabte 17 de gener vam celebrar una sessió de música dels anys 70 i 80 a càrrec del disc joquei Tomàs. Cal dir que el Centre es va omplir del tot, amb gent de Torrelles, de Vilobí, de Guardiola, de Sant Martí...

La idea de fer aquesta sessió va ser del mateix disc joquei, li va comentar al Josep Maria Farré que li agradaria tornar a punxar al Centre per rememorar vells temps. El Josep Maria ho va transmetre a la Junta i va semblar molt bona idea. Donem les gràcies al Josep Maria, al Tomàs i a tota la gent que es va acostar un moment o altre i ha manifestat el seu interès per repetir l'experiència.
Salut i música!