Actualitat

El Jaume Balmes celebra els 40 anys del centre i alumnes de l'Alt Foix arriben a la selectivitat per primer cop

Sopar 40 aniversari escola 3

L'escola Jaume Balmes va celebrar la festa de final de curs i la commemoració del 40 aniversari del centre el passat 17 de juny en una festa repartida en dues parts, a la tarda i a la nit. Per la seva banda, alumnes de l'Institut Alt Foix han arribat per primer cop a les proves d'accés a la Universitat després de deu anys d'existència del centre.
A l'Escola Jaume Balmes, les activitats de la tarda del dissabte 17 de juny van ser eminentment lúdiques, sota la calor sufocant que ha caracteritzat la primera meitat del mes de juny d'aquest 2017. A la nit, va ser l'hora del sopar de germanor. Un dels moments culminants va ser el pastís commemoratiu de l'aniversari, molt celebrat especialment pels alumnes del centre. La festa es va allargar fins ben passada la mitjanit amb música d'ambient.


Alumnes de l'Institut Alt Foix participen per primer cop en les proves d'accés a la Universitat i Miquel del Cerro es jubila
Alumnes de segon de Batxillerat de l'Institut Alt Foix han participat aquest mes de juny en les proves d'accés a la Universitat, la Selectivitat, per primera vegada des que es va crear el centre ara fa deu anys. D'aquesta manera, per primera vegada Sant Martí té una promoció d'estudiants que poden haver cursat tota la seva etapa escolar al municipi i no n'hauran sortit fins ara.
L'Institut Alt Foix ha culminat així tot el cicle de la Secundària. Va incorporar el Batxillerat fa dos anys, arran de la promesa de l'aleshores consellera d'Ensenyament, Irene Rigau.
Miquel del Cerro, el director que va engegar el centre ara fa deu anys, es jubila i per aquest motiu no continuarà ni en la gestió ni en les tasques docents. El director va comunicar la seva decisió poc abans d'acabar el curs tant al claustre de professors com als alumnes.