Actualitat

Sant Martí Sarroca es mobilitza un any per la Marató de TV-3

La Marato 12
IMG 20161217 WA0008
IMG 1811

 

El municipi de Sant Martí Sarroca s'ha mobilitzat un any més per la Marató de TV3 amb diverses iniciatives i activitats. A més de la Marxa de Torxes, que aplega un nombre força important de persones, també s'hi va adherir la Cantada de Llúcies i Nicolaus, a càrrec de la mainada de la Bleda, i la tradicional caminada organitzada per El Martinet.
A les sis de la tarda del dissabte 17 de desembre, la Placeta de Sant Martí s'omplia de persones de totes les edats que s'acostaven a la taula on es repartien les torxes amb les quals poc després iniciarien la marxa per diversos carrers del poble fins arribar a l'Avinguda del Castell i, des d'allà, pujar fins al conjunt monumental de la Roca. Abans d'iniciar la caminada, es va llegir el manifest de la Marató de TV3, dedicada enguany a combatre l'ictus i els efectes de les lesions medul·lars. Unes 140 persones van participar en la marxa, que va recaptar 660 euros.
Prèviament, la mainada de la Bleda va organitzar una cantada de cançons per les cases i masies del poble. En el seu recorregut, la Cantada de Llúcies i Nicolaus va recollir 420 euros que també anaven destinats a la Marató. La cantada dels nens i nenes de la Bleda va aconseguir un suport molt càlid dels veïns.
Diumenge 18 de desembre, El Martinet va organitzar la ja tradicional caminada 'Tot passejant pel municipi' de suport a la Marató. Enguany, la caminada anava fins als Pèlags de Vilobí i divuit persones hi van participar. El Martinet aportava 100 euros més per aquest concepte a la Marató.