Back Estàs aquí:Home Informació Actualitat Fets i gent Cant Coral al “Cafè Teatre” al Bar d’El Centre

Actualitat

Cant Coral al “Cafè Teatre” al Bar d’El Centre

IMG 5643
IMG5650B
IMG5646B
IMG5641B
IMG5651B
IMG5654B
IMG 5659

La tarda del diumenge 21 de febrer el Bar d’El Centre es convertia en una taberna tradicional d’anys enrere, amb espectacle i essència de “Music Hall”, com anunciava l’organització. Aquest salt imaginari en el temps i l’espectacle dins el local, el cafè aconseguia un canvi d’atmosfera del que és habitual.

La clientela que va anar a jugar a cartes o veure el partit de futbol, es va trobar amb aquest nou ambient festiu, compartint alhora el cant coral amb els solistes Àlex i Jordi Gil. Uns jugant, altres mirat el futbol sense so, però tots escolant el cant en directa. Tota aquesta barreja de gent i diversió va fer gaudir, per una estona, d’una amalgama cultural i lúdica molt especial, on tothom va ser convidat a un rom cremat.


Àlex Gil, és el nou llogater del bar i va organitzar la festa dins el cafè a les cinc de la tarda, just abans del ball. La Coral Sarroca Nova de Sant Martí i la Coral Sant Jordi de Sant Pere de Riudebitlles, van actuar des de l’altell del local ple a besar de públic, mentre que els germans, Àlex i Jordi Gil, interpretaven algunes peces acompanyats per la Coral Riudebitllenca com el Brindis Marina, i en d’altres com a solistes de preludis de sarsuela. Ells, cantaven des de baix mentre cremaven el rom i el servien. Al final també s’hi afegí un client espontani cantant Rosó.