Back Estàs aquí:Home Informació Actualitat Fets i gent Sant Martí celebra la Rua de Carnaval el 31 de gener

Actualitat

Sant Martí celebra la Rua de Carnaval el 31 de gener

CARNAVAL 15 2698

 

La XVII Rua de Carnaval de Sant Martí Sarroca se celebrarà el diumenge 31 de gener. Com en anys anteriors, la participació està limitiada a 20 carrosses i 10 comparses.
La rua començarà a dos quarts de set de la tarda de l’Avinguda del Castell, lloc habitual de concentració que també serà el punt final de la desfilada carnavalesca.
Per a participar en la rua cal emplenar degudament el full d'inscripció i enviar-lo, juntament amb una fotocòpia del DNI del responsable del grup, a l'adreça electrònica de la Comissió de Festes: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.. Les bases de participació estableixen que els grups que decideixin participar com a carrossa han de tenir un nombre mínim de 25 components, sense comptar el conductor de la carrossa i les persones de seguretat i acompanyants. Els grups que decideixin participar com a comparses sense carrossa han de tenir un nombre mínim de 15 membres, sense comptar acompanyants i persones de seguretat. Els participants rebran una subvenció de 100€ per carrossa i de 40€ per comparsa.