Back Estàs aquí:Home Informació Actualitat Fets i gent 1a Jornada d’Amics d’ADAP a Sant Martí Sarroca

Actualitat

1a Jornada d’Amics d’ADAP a Sant Martí Sarroca

El diumenge 22 de febrer, l'Associació ADAP (Associació d'Amics per la Defensa dels Animals del Penedès) va celebrar per primera vegada una jornada a la zona esportiva de Sant Martí amb exhibició de gossos ensinistrats i tallers per millorar la relació entre amo i mascota.

 

A les 10 del matí, començava una caminada amb la participació d'una quarantena de gossos. Van sortir de de la zona esportiva cap a La Roca i rodalies. Dos professionals ensinistradors, Neus (d'Intercanis) i Daniel (de Tainingk9) anaven ensenyant com millorar la relació entre amo i mascota en la tasca diària de treure a passejar el gos.

Una demostració de gossos ensinistrats per rescatar persones, a càrrec de la Unitat Canina de Rescat IPA Penedès-Garraf va fer la delícia del públic assistent, gairebé uncentenar de persones. A l'exhibició, els gossos van trobar les persones amagades, eren gent del mateix públic, escollides per a ser rescatades.

Un vermut solidari va tancar aquesta jornada. Per 1,5 euros podien escollir entre diversos tipus de beguda i un acompanyament sòlid. Tot fruit de la col·laboració de diversos comerços martinencs. Durant l'aperitiu i entre els participants, es van sortejar un lot de dos menús a un restaurant i 2 lots d'utensilis per a les mascotes.

El membres d'ADAP, amb seu a Sant Martí Sarroca, estaven contents per la nombrosa participació i assistència a la matinal en la primera jornada al nostre municipi. Persones d'arreu de la comarca van fer cap a l'exhibició. Ara ja pensen en la trobada del proper any i a canviar l'època de fer-ho, doncs va ser un dia fred, pensant en el públic més jove. I volen agrair la participació dels comerços i especialment la de l'Ajuntament de Sant Martí.