Actualitat

Inauguració oficial de l'Institut Alt Foix aquest dissabte 14 de març

INSTITUT 2795

 

La direcció de l'Institut Alt Foix va anunciar fa un parell de setmanes que el Departament d'Ensenyament de la Generalitat havia anunciat que el 14 de març tindrà lloc la inauguració oficial de l'Institu Alt Foix. La inauguració anirà a càrrec de la consellera Irene Rigau.

La construcció de l'edifici de l'Alt Foix s'ha materialitzat d'acord amb el programa previst. Després d'un any d'obres per aixecar els mòduls que constitueixen el complex de Secundària de Sant Martí, els estudiants del centre ja van poder estrenar les noves aules després del pont de la Puríssima de l'any passat. El pas següent va ser la retirada dels mòduls prefabricats que havien acollit fins aquell moment les activitats del centre per tal de poder completar la construcció de pistes esportives i espais de lleure, un procés que culminava dintre del primer trimestre d'aquest 2015.

En una visita recent, la responsable de Serveis Territorials de Barcelona Comarques, Montserrat Llobet, va ser l'encarregada de marcar a l'agenda el dissabte 14 de març per a la cerimònia inaugural del centre. L'acte coincidirà amb la jornada de portes obertes de l'institut, adreçat a les famílies, que també ha de servir com a aparador del centre de cara al procés de matriculació dels estudiants de Secundària obligatòria per al curs 2015-2016.