Back Estàs aquí:Home Informació Actualitat Dos alumnes de l’Institut Alt Foix superen la selectivitat amb un excel·lent

Actualitat

Dos alumnes de l’Institut Alt Foix superen la selectivitat amb un excel·lent

Dotze alumnes de l’Institut de l’Alt Foix han estat els representants de la primera promoció del centre martinenc que fan les proves d’accés a la Universitat, i tots les han superat.
L'Institut de Sant Martí Sarroca fa dos anys que va incorporar el batxillerat a la seva oferta formativa i aquest 2017, quan s‘ha celebrat els 10 anys del centre, dotze alumnes de segon de Batxillerat han participatper primera vegada en les proves d’accés a la Universitat.
Guillem Carol Raventós i Alba Neher Mestre, de Guardiola de Font-rubí i Sant Martí Sarroca respectivament, són els dos alumnes de l’Institut de l’Alt Foix de Sant Martí que han superar la selectivitat amb una nota de 9.


Dels 372 alumnes que s’han presentat a les proves d’accés procedents de centres de l’Alt Penedès, vuit han assolit la nota excel·lent: Cèlia Estruch Garcia, de l’Escola Intermunicipal del Penedès, de Sant Sadurní, ha tret la nota més alta de la selectivitat a la comarca, amb un 9,35. Laura Sinici i Gemma Pascual, de l’IES Milà i Fontanals (Vilafranca), Miquel Compte i Fèlix Real, de l’IES Alt Penedès ( Vilafranca), i Ariadna Pujol, de l’Escola Montagut també de Vilafranca, juntament amb el Guillem i l'Alba, de l’Alt Foix,  han estat els vuit excel·lents de la comarca. Aquest 2017, han aprovat la selectivitat 354 alumnes de l’Alt Penedès, el 95,16% dels que s'hi van presentar. La nota mitjana ha estat de 6,455.