Back Estàs aquí:Home Informació Actualitat Aparatós accident sense ferits entre dos vehicles a l’avinguda A. Clavé

Actualitat

Aparatós accident sense ferits entre dos vehicles a l’avinguda A. Clavé

Veïns de la carretera, van viure l'aparatós accident entre dos vehicles a l’Avinguda A. Clavé de Sant Martí Sarroca, afortunadament sense ferits.
A primera hora de la tarda del dimecres 7 de juny, dos vehicles que circulaven per l’Avinguda Josep Anselm Clavé de Sant Martí, van col•lisionar just on hi ha el semàfor de la cruïlla amb el Carrer de la Font. Els dos vehicles van quedar força afectats i van ser retirats per dues grues.

Els Mossos d’Esquadra van personar-se al lloc de l’accident on també hi havia el Guardia Municipal fent les tasques de desviament del transit per carrers alternatius, ja que la carretera va quedar tallada més d’una hora. Sembla ser, segons comentaris de gent que va estar present durant l'incident, el xofer del turisme s’hauria adormit topant amb el camió frigorífic que circulava en sentit contrari. Per sort, no hi va haver ferits.


Aquell mateix dia, però a les vuit del matí, un altre accident va tenir lloc a la carretera BV-2122 en direcció a Torrelles de Foix. Va ser quan un turisme que anava cap a Torrelles, va decantar a la seva dreta cap al camí de les masies de cal Cremat i els Higols. L'autobús que recull diàriament els estudiants de Can Juliu, circulava en el mateix sentit al darrere del turisme, sembla ser que no va donar-se compte de la maniobra i va acabar topant contra el vehicle pel darrere. Tampoc hi va haver ferits.