Back Estàs aquí:Home Informació Actualitat Dinar d'aniversari i germanor amb membres de totes les èpoques d'El Martinet

Actualitat

Dinar d'aniversari i germanor amb membres de totes les èpoques d'El Martinet

Una cinquantena de membres de les diferents èpoques dels 40 anys d’El Martinet, van celebrar els 40è aniversari de l’entitat amb un dinar de germanor el diumenge 23 d’octubre junt amb els seus acompanyants.

Alguns dels membres més joves de l’entitat actual no arriben ni a tenir 20 anys, altres encara estan per sota dels 40, però els que superem aquesta xifra, i amb escreix, recordem com i quan va néixer el butlletí d’El Martinet. Va ser durant la transició del gran canvi polític del país, un cop mort el dictador Franco.
D’això fa més de quaranta un anys, però El Martinet ha complert els 40 anys amb la sortida del butlletí d’aquest mes d’octubre del 2016. El col•lectiu que tenim cura d’aquesta eina que porta dades i història a moltes cases, estem ben cofois de com ha arribat fins aquí. Per això celebrem l’aniversari perquè ens sentim hereus de les persones que van iniciar el camí, perquè totes aquelles que han passat per El Martinet han ajudat a fer el que avui és i perquè, en definitiva, la majoria de veïns del municipi tenen algun moment de les seves vides que està reflectit a les seves pàgines. 

Moltes, encara, van ser les persones que no van poder treure el cap per darrere les espatlles dels companys davanters, a la fotografia, dels gairebé vuitanta comensals.