Back Estàs aquí:Home Informació Actualitat El jove atleta Pol Retamal progressa i gairebé vola a la final de 200m

Actualitat

El jove atleta Pol Retamal progressa i gairebé vola a la final de 200m

El Martinet felicita Pol Retamal pel seu treball i les grans fites esportives que va aconseguint. Adjunt hi ha el comentari del seu Club, Velocistes Penedès.


MEDALLA DE BRONZE AL CAMPIONAT D'EUROPA JUVENIL!!!!!!!
Un abans i un desprès. Aquest 16 de Juliol passa a ser per nosaltres el dia més important de la nostra breu història atlètica. Pol Retamal ha aconseguit la medalla de bronze a Tbilisi als 200mll amb un temps de 21"24!!

Hem tremolat davant les televisions i els ordinadors ja que la seva reacció a la sortida ha estat regular, però una magnífica progressió li han fet valer aquest merescut resultat. Si mirem enrere, aquesta aquesta medalla per nosaltres té gust d'or ja que el Pol venia d'una important lesió i va començar a entrenar al Desembre...
Volem felicitar al nostre entrenador David Ruiz, un cop més, s'ha demostrat que la feina ben feta no té límits. Que els esforços tenen la seva recompensa. Que res ni ningú ens atura i que portarem el nom del club ben amunt. Gràcies a tots els que heu cregut en nosaltres i ens heu donat suport! Gràcies a la família del Pol per tot i enhorabona un cop més!!