Actualitat

La consellera Rigau anuncia que l'Alt Foix farà Batxillerat el curs que ve

INSTITUT 6950

 

La consellera Rigau, acompanyada pel director de l'institut Alt Foix, Miquel del Cerro, i l'alcalde de Sant Martí, Ramon Carbó

La consellera d'Ensenyament de la Generalitat, Irene Rigau, va anunciar que l'institut Alt Foix de Sant Martí impartirà classes de primer de batxillerat el curs vinent el passat 14 de març durant l'acte d'inauguració oficial de l'edifici del centre de secundària. L'anunci de la consellera implica que l'institut tindrà tots els nivells de la Secundària, si bé caldrà concretar les branques i matèries que oferirà el centre, qüestions que s'han de concretar abans que s'obri el termini d'inscripcions per al curs vinent, al maig.

Va ser cap al final del discurs inaugural que la consellera Rigau fa afirmar: "...Director, us portem més feina (...). D'aquí poques setmanes podreu tornar a obrir una altra preinscripció, la que permeti matricular els alumnes de primer de Batxillerat. Volem que aquest Institut continuï. Si volem que els joves estudiïn fins als 18 anys, ho hem de fer possible nosaltres. Volem ajudar a què s'elevi tot el nivell cultural de Sant Martí..." Les paraules de la consellera van ser rebudes amb un gran aplaudiment per part del nombrosíssim públic que es va aplegar per assistir a l'acte.
L'anunci de la consellera constitueix tot un reconeixement a la tasca educativa de l'Alt Foix, que acull estudiants dels municipis de Sant Martí, Pontons, Torrelles de Foix i Font-rubí. El fet que a partir del curs vinent es pugui estudiar Batxillerat a l'Alt Foix és també un premi a la constància del claustre i equip directiu de l'institut que, des que es va parlar seriosament de la construcció de l'edifici ara inaugurat, no ha deixat de reivindicar la possibilitat de donar cobertura a tot el cicle de Secundària, amb l'ESO, que ha estat impartint des que va crear-se el centre al 2006, i a partir del curs vinent amb el Batxillerat.