Back Estàs aquí:Home Caminades Caminada de color i paisatge tardorenc entre vinyes

Caminades realitzades

Caminada de color i paisatge tardorenc entre vinyes

Amb fotos de la caminada.
Una colla de petit format va gaudir de la caminada d’aquest passat diumenge 20 de novembre organitzada per El Martinet. El matí era grisos, però amb una temperatura agradable, el sol va aparèixer tímid a partir de mig matí, potenciant els colors vius d'aquesta època, els groguencs i torrats de les vinyes, principalment.

Els divuit caminants van fer què la ruta resultés força distreta i amena. A més de les vistes panoràmiques del recorregut, es van veure diversos tipus de construcció de masies i d'altres edificis formant les típiques barriades rurals. El recorregut va ser un tomb circular entre els termes de Sant Martí Sarroca i Torrelles de Foix: cal Miret, Mas Guineu, Montsarra (antigament coneguda com la Mussarra), can Cruset de Greansola, El Terme i can Sisplau.

La propera caminada serà el 18 de desembre. Una excursió solidària amb la Marató de TV3 i amb sortida des del Parc de la Pau a les 9 del matí, per anar a veure els Talls de Vilobí i el jaciment neolític de la muntanya de can Sogas.