Caminades realitzades

Sant Joan del Lledó, muntanyes de can Vallès, can Grau, Font de Maiol, l’Artiga

20150308 3418

 

Hem encetat la nova temporada 2015 de caminades 'Tot passejant pel municipi'. Ha estat amb una ruta bàsicament de muntanya per indrets força coneguts del terme municipal martinenc, seguint l'itinerari que va fer la 4a Cursarroca, celebrada el passat 9 de novembre.

Els 18 caminants que hi han participat han fet un recorregut de poc més de 12 quilòmetres i amb 290 metres de desnivell positiu. Ha estat un traçat muntanyós de pujada i baixada d'una part d'aquests turons. En aquesta ocasió, però, la caminada s'ha fet pausadament, amb un ritme més tranquil degut a que, com és costum, s'anava en grup i s'hi invertia tot el matí, amb aturada per esmorzar inclosa.

Recorregut:
Des del Parc de la Pau, la ruta ha passat pel camí de Sant Joan del Lledó, ara veïnal i abans conegut com l'antic camí de Vilafranca a Pontons. Per aquest camí, s'ha arribat a can Vallès de la Riera, seguint per camins i corriols per dins la muntanya. Primer, des de can Vallès fins a Mas Marroquí, seguint cap a can Grau i Font de Maiol; des d'aquest punt, la ruta s'enfilava a l'Artiga i, tot seguit, baixava fins a les Valls. El tram final ha consistit, com estava previst, fins al conjunt monumental de la Roca per tornar al punt de sortida.