Back Estàs aquí:Home Informació Esports

El Club de Bitlles Sant Martí és el Campió de la primera Lliga Penedès

El club de Bitlles de Sant Martí esdevé el Campió de la 1a. Lliga Penedès
Sis equips penedesencs han jugat la primera Lliga de Bitlles Catalanes durant aquest estiu 2016.
La darrere tirada de bitlles d’aquest campionat es va jugar el dissabte 24 de setembre a Vilafranca del Penedès, al Parc del Tívoli, on l’equip del Sant Martí va guanyar les dues partides davant La Ràpita:

Llegeix més...

La 6a etapa de la Volta Ciclista a Catalunya creua la Rovira Roja en el seu recorregut pel Penedès

La sisena i penúltima etapa de la 96a Edició de la Volta Ciclista a Catalunya va passar pel terme de Sant Martí Sarroca procedent de Guardiola de Font-rubí, i va creuar la Rovira Roja on a Can Sogas va agafar direcció a Vilafranca.

Llegeix més...

Plata i bronze per a Pol Retamal a l'Europeu juvenil de Tbilisi

PolRetamalfinal220m

El martinenc Pol Retamal va aconseguir la medalla de bronze dels 200 metres el passat 17 de juliol en els Campionats d'Europa Juvenils d'Atletisme que es disputaven des del 14 de juliol a Tbilisi, Geòrgia. Retamal va quedar tercer en la final amb un temps de 21"24 i també va obtenir la medalla de plata amb l'equip espanyol de relleus medley.
L'atleta martinenc va obtenir la medalla de bronze dels 200 metres amb un final de cursa molt fort, en el qual va haver remuntar fins a tres posicions per poder arribar al podi. En Pol també va ser el tercer rellevista de la competició que va tancar els campionats, la cursa de relleus, que va quedar en segon lloc darrere de l'equip italià. Amb aquesta cursa, l'atleta martinenc va obtenir la medalla de plata per equips.

La Cursaroca es consolida en participants i col·laboradors

foto

Organitzadors i voluntaris de la Cursarroca en el punt de sortida i arribada de la prova

El diumenge 8 de novembre es va celebrar la cinquena edició de la Cursaroca a Sant Martí Sarroca. L'event va ser organitzat pel Club d'Atletisme Fent Amics i va omplir el poble de corredors i de caminaires que van poder gaudir d'una matinal immillorable, amb sol i caloreta.

A les 9:30h van sortir de la Rambla de Catalunya 225 corredors. A les 9:35h, i des del mateix punt, van emprendre la caminada 398 excursionistes. Tots van poder gaudir de les rutes per camins i senders, i aprofitar per fer parades en els diversos avituallaments repartits per la ruta. A l'arribada, als participants en la prova els esperaven un servei de massatges i entrepans per recuperar forces.

Informació dels resultats a http://www.tretzesports.com/cursarroca/