Back Estàs aquí:Home Informació Entitats Esport Saludable

La Pedals de Clip 2017 se celebrarà els dies 20 i 21 de maig

Com l'any passat, la cursa cicloturista amb bicicletes clàssiques de canvi en el quadre i pedals de clip tancarà un cap de setmana de dues jornades, el 20 i 21 de maig, que començarà amb diversos fòrums sobre ciclisme. La cursa tindrà dues rutes, com cada any, una d'uns 47 quilòmetres i una altra més llarga, de prop de 80 quilòmetres.

Homenatge al martinenc Pol Retamal

homenatge polretamal setembre

La V Cursarroca, el 8 de novembre

 

 

La Cursarroca del 2015 se celebrarà aquest diumenge 8 de novembre a Sant Martí Sarroca. La cita atlètica té les modalitat de cursa de muntanya i caminada. La primera començarà a les 9:30 h i la segona al cap de 5 minuts a la Rambla de Catalunya, lloc en el qual també hi haurà l'arribada.

Llegeix més...

El Riudebitlles guanya a la UE Martinenca (4-2) la Copa Ràdio Vilafranca

COPA RVILA 2

Primer gol de la UE Martinenca que escursava la distància en el marcador a la mitja hora de la primera part (imatge Penedès TV)

El Riudebitlles va imposar-se a la UE Martinenca en la final de la Copa Ràdio Vilafranca de futbol el diumenge 18 de juny al camp municipal de Vilafranca.
El Riudebitlles va poder inscriure per primer cop el seu nom al palmarès de la copa gràcies a un inici de partit força desafortunat per a l'equip martinenc que als deu minuts del xiulet inicial ja perdia per 2-0. Cleiton Lindemberg (9′) i Adrià Galindo (10’) van avançar el Riudebitlles, però fregant la mitja hora de joc Rubén Baca (29’) va escurçar les diferències materialitzant la progressiva entrada en joc de la UE Martinenca, que va empatar amb rematada de cap de Guillem Mateo (48′) tot just iniciada la segona part. Finalment, però, Galindo (67′) i Sergi Vilas (88′) van materialitzar la victòria del Riudebitlles en un partit ple d'alternatives.