Back Estàs aquí:Home Informació Entitats El Caliu Social i Cultural

La formació del club de lectura és un enriquiment social al nou any

 

-un valor afegit a la vida cultural martinenca-

El divendres 29 de gener, la Sala Polivalent de Sant Martí va ser testimoni de l'acte inaugural de la formació d'un grup de lectura martinenca. Inicialment, 20 persones il•lusionades de totes les edats, van acudir a la primera de les trobades que a patir d’ara s’organitzaran l’últim divendres de cada mes.

Llegeix més...

Nova Junta al Centre de la Bleda

Els socis del Centre Cultural i Recreatiu de la Bleda van ser convocats a l'Assemblea General Ordinària de l'entitat el passat 29 de gener. A més de donar el vistiplau a l'estat de comptes i a la memòria d'activitats realitzades el 2014, un dels punts de l'ordre del dia era la renovació parcial de la junta. Els socis assistents van aprovar la nova composició de la directiva que té la incorporació de Josep Maria Valls, Fèlix Batlle, Xavier Olivella i Susana Jaques, que substituïen Joaquim Ayala, Anna Ràfols, Joan Ràfols i Glòria Ràfols. En conseqüència, la nova junta ha quedat constituïda així: President, Sergi Martí; vicepresidenta, Núria Soler; secretari, Fèlix Batlle; tresorer, Josep Maria Valls; vocals, Joan Marc Sala, Xavier Olivella, Roger Guaus i Susana Jaques. Durant l'Assemblea, la junta també va informar sobre el canvi d'arrendatari del servei de cafè bar, fet a primers d'any.

SMS Country: Per molts anys

El passat 14 de febrer, es va celebrar el seixantè aniversari de l'Emma Argilés. Membres de la junta estàvem convidats i de bon gust vàrem assistir a la festa privada que el seu marit el Salva havia organitzat en secret sense que ella sabés res.

El lloc escollit va ser el Honky Tonk LEGENDS, a Terrassa, local emblemàtic en el panorama del country català actual, en el qual no falta cap detall de l'ambientació que ha de tenir un bon espai d'aquestes característiques i on el personal és d'allò més agradable.

Així doncs, una hora abans ja estàvem preparats i guarnits amb les nostres millors gales per rebre-la. Renoi, érem unes cent persones i tots ens coneixíem de diverses festes i trobades anteriors. Val a dir que l'Emma i el Salva, arrosseguen una pila de gent cada cop que organitzen un esdeveniment i és clar que aquesta vegada no podia ser menys.

I en mig del pica pica i d'unes cerveses, va arribar l'hora. L'homenatjada va entrar i amb esglai de sorpresa, primer, i llàgrimes d'alegria, després, va anar saludant tothom i donant les gràcies.

Al cap d'una estona, a la meitat de l'actuació en directe dels The Barroom Buddies Band es va fer un tast de tapes de delikatessen i apa, festa. Ball de tots els presents amb coreografia en exclusiva dirigida per la Cristina i tot seguit música country a dojo... com ha de ser.

Des d'aquest racó, volem donar les gràcies a tothom per aquesta nit tan collonuda on hem conegut el personal del Legends i hem descobert un grup català que toca una música marxosa amb molt bona interpretació. I, sobretot, desitjar un per molts anys a l'amiga i professora que sempre ens ha donat suport en la nostra travessia, com a grup des de la seva fundació, a través del món del ball i de la bona música country.

Salut per sempre, Emma.

Els grups municipals davant els micròfons de l'emissora

Com és habitual en començar l'any, l'emissora local Sarroca Ràdio dóna veu a totes les formacions polítiques, a través del magazine Sarroca al Dia, perquè puguin opinar sobre com es preveu l'any. Per aquest motiu, aquests han estat els darrers continguts del magazine que condueix Toni Godino:

23 de gener de 2015 (Programa número 12 de la cinquena temporada):

Entrevista a l'alcalde i portaveu de CiU, Ramon Carbó. Música, esports i notícies locals completen aquest primer programa del 2015.

30 de gener de 2015 (Programa número 13 de la cinquena temporada):

Entrevista a les portaveus de l'AM-CUP, Àngela Rus i Montse Recasens. Música, esports i notícies locals completen el programa.

6 de febrer de 2015 (Programa número 14 de la cinquena temporada):

Entrevista al portaveu del grup municipal del PSC, Pere Cano, juntament amb l'anterior portaveu, Josep Porcell. Música, esports i notícies locals completen el programa.

13 de febrer de 2015 (Programa número 15 de la cinquena temporada):

Entrevista al portaveu del grup municipal d'ERC, Josep Tort. Música, esports i notícies locals completen el programa.