Back Estàs aquí:Home Informació Entitats

Intensa activitat de la Penya Barcelonista en una temporada intensa en resultats

PENYA 4070

Enguany, com tothom ja sap, el primer equip de futbol del Barça ha disputat totes les finals de la temporada. La final de Copa es va disputar al Camp Nou. Això va possibilitar que la Penya disposés de 8 entrades per als socis, fent possible així que tots aquells que van demanar-ho poguessin ser presents a la festa de la Final. La Penya també va estar representada a la Final de la Champions de Berlín.
També, com cada any, la Penya Barcelonista organitza el campionat de futbol sala de la festa major. Aquest campionat es juga els dies 10, 13, 14, 16, 17 de juliol al pavelló poliesportiu. Es tracta d'un campionat que ha anat adquirint un nivell de competitivitat esportiva que fa que puguem gaudir d'un ambient en el qual participen més de cent jugadors i que tots els aficionats a aquest esport estan convidats a presenciar-lo.
Per tot això, el passat diumenge dia 21 de juny la Penya Barcelonista va organitzar un esmorzar popular gratuït per als socis a la zona verda de la petanca. Botifarra a la brasa, cansalada, pa torrat, coca, cava, cafè i copa, tot per celebrar la temporada del Barça, que enguany s'ha tancat amb la consecució del triplet: Copa, Lliga i Champions del primer equip de futbol. Es tracta d'un èxit esportiu que a més fa que el Barça sigui l'únic club del món d'haver aconseguit dos triplets en la seva història. Cada any també podem celebrar els nombrosos títols aconseguits per les seccions esportives del club, com el handbol, que ha aconseguit tots els títols disputats.

Els bastoners de l'Agrupació participen en la 40a Trobada de Bastoners, a Taradell

BASTONERS

El passat dissabte dia 13 de juny es va celebrar la 40ª Trobada Nacional de Bastoners de Catalunya, i va ser al poble de Taradell. Van participar en total 54 colles, uns 1.300 bastoners i bastoneres de tot el territori català, entre els quals hi havia les colles de l'Agrupació.

El dinar de fi de temporada dels balls de saló d'El Centre aplega 150 persones

CENTRE 7378

Al dinar de final de temporada dels balls de saló d'El Centre, celebrat el diumenge 21 de juny, va aplegar unes 150 persones. L'acte va servir per al retrobament, un any més, de moltes de les parelles que tenen l'oportunitat de gaudir i compartir una de les seves aficions en el cicle anual que organitza l'entitat martinenca.
El cuiner Pere Torrents va oferir als comensals que van omplir la sala de ball d'El Centre un menú compost per una fideuà, de primer, i ànec rostit amb prunes i pinyons o bacallà, de segon, amb postres gelats amb pastes seques.
En acabar el dinar, va ser l'hora de la música i el compàs al ritme de l'orquestra Paris La Nuit. Tot plegat va constituir una celebració completa per als assistents.

La formació del club de lectura és un enriquiment social al nou any

 

-un valor afegit a la vida cultural martinenca-

El divendres 29 de gener, la Sala Polivalent de Sant Martí va ser testimoni de l'acte inaugural de la formació d'un grup de lectura martinenca. Inicialment, 20 persones il•lusionades de totes les edats, van acudir a la primera de les trobades que a patir d’ara s’organitzaran l’últim divendres de cada mes.

Llegeix més...

Subcategories