Back Estàs aquí:Home Informació Actualitat Fets i gent L'alcalde de Sant Martí és condemnat per causar lesions a dos menors

Actualitat

L'alcalde de Sant Martí és condemnat per causar lesions a dos menors

conflicte alcalde

Escales davant la Sala Polivalent, lloc on es va produir l'incident entre l'alcalde i els menors

L'alcalde de Sant Martí Sarroca, Ramon Carbó, ha estat condemnat per dues faltes de lesions a dos menors. La sentència judicial condemna Carbó a abonar una quantitat de 31,43 euros a cada un dels menors en concepte de responsabilitat civil, i a pagar el cost del procediment, i una multa de 540 euros més.

El passat 30 de desembre, l'alcalde de Sant Martí Sarroca, Ramon Carbó, va comparèixer com a denunciat en un judici ràpid de faltes per lesions causades a dos menors en un incident ocorregut quatre dies abans, el 26 de desembre, diada de Sant Esteve. Ramon Carbó estava acusat d'haver agredit dos nens de 10 i 11 anys d'edat quan estaven damunt d'un contenidor d'escombraries i saltaven amb patinets les escales de davant de la Sala Polivalent de l'Ajuntament, juntament amb altres nens de la mateixa edat. L'acusació formava part de la denúncia presentada per les famílies dels dos menors pel tràmit de judici ràpid.